Animatie

Straattheater

Gypsy Vibes

Henna artieste Eluna, waarzegster Alin en vuurartiest Kimmik zorgen voor een mysterieuze extra touch op uw feest.

Ze verwelkomen uw gasten rond een kamvuurplaats en in hun 2 waterproof tentjes, volledig ingericht in gezellige boho stijl. 

Alin vertelt je wat de kaarten te vertellen hebben over de
mogelijkheden in de toekomst. Eluna versiert jouw handen met een unieke, persoonlijke henna tattoo die bij jouw aura past. Kimmik  begroet uw genodigden met warmte en een uitnodigend vuur. Je wordt uitgenodigd om een intensie te grijpen en samen deze gedachte/wens los te laten. Als viering bij dit moment neemt hij je mee in zijn passie voor vuur.

Neem plaats in hun sfeervolle kampplaats en reis samen langs je verleden, het heden en werp een blik op de toekomstige richting van de jouw levenspad…

 
Duur: Deze doorlopende act kan maximum 3 uur geboekt worden. 

NIEUW:
Coeurs en Route

De dokter en zijn assistente komen langs met tips voor het hart. Wij brengen u voorschriften van liefde: goed voor uw tikker en gratis te verkrijgen. Dit liefdevolle duo maakt graag tijd voor hun medemens, zowel op uw evenement als van deur tot deur.

Duur: 40 minuten (max. 3 sessies) 

De Tierlantijntjes

Frivola en Framboise, een keuken- en een wassalonprinses dwarrelen graag rond over uw domein. Ze leven op hoge voet (steltenact) en hopen zo hun droomprins te kunnen spotten. 
Gepassioneerd verwelkomen ze uw publiek en blazen ze spreekwoorden nieuw leven in, met of zonder een zee van zeepbellen.

Duur: 40 minuten (max. 3 sessies)s

Straatanimatie

Azulegre

Waar vrolijkheid (alegre) het blauw (azul) van de zeeën ontmoet…

De muzes van het water willen je zintuigen onderdompelen in de onderwaterwereld. Je hoort ze giechelen. Je hoort ze zingen. Je ziet ze dansen met de getijden van de oceaan. 

We nodigen de kinderen en hun ouders uit om zich te laten opslokken door het water en deze in beweging te brengen. We sturen hen met een dans en een lied daarna weer helemaal verfrist de wereld in.

Duur: 40 minuten (max. 3 sessies)

400

Madame Rouge & The Lady in Red

Met een warme glimlach dansen deze dames door hun dagen. Nodig hen uit op jouw evenement, waar ze op ontdekkingstocht zullen gaan naar Hoepeltalent! Hoepel je mee? Je mag je verwachten aan korte, krachtige acts en mini-workshops.

Een feestelijke animatie voor jong en oud.

Duur: 40 minuten (max. 3 sessies) 

hhh

Wensenstof

Rumi zei ooit: Als je iets wil, laat de wens los en laat het oplichten door het verlangen, volledig vrij van het persoonlijke.

Met een buggy’tje vol wensenstof komen we je graag tijd brengen voor jouw wensen. En als het even mag laten we ze opflakkeren in het schijnsel van een vlam! 

Duur: 40 minuten – maximum 3 sessies)

Meisjes met lichtjes

Meisjes met lichtjes brengen graag hun liefde voor licht en kleur naar jouw evenement. Gekleed in lichtgevende poppenkostuums jongleren ze met sprankelende ballen, hoepels, zwepen, paraplu’s en poi’s (mogelijks met jouw logo of persoonlijke boodschap in geprogrammeerd).

Geef jouw evenement dat extra sprankeltje kleur! 

Duur: 25 minuten  (maximum 3 sessies) 

purplep

The purple Pearl & Pickie

Mobiele animatie waarbij Purple Pearl, al hoepelend, en haar rare vogel contact zoeken met jong en oud. Beiden zijn op zoek naar glinsters, fonkels, vrolijkheid!

Duur: 30 minuten (max. 3 sessies)