Straatanimatie

400

De dames in’t rood groeien groot

Met een warme glimlach dansen deze dames door hun dagen. Nodig hen uit op jouw evenement, waar ze op ontdekkingstocht zullen gaan naar Hoepeltalent!

Een feestelijke animatie voor jong en oud. Ze worden ook graag geboekt als verwelkomingsact.

Duur: 40 minuten (max. 3 sessies)

De Tierlantijntjes

Frivola en Framboise, een keuken- en een wassalonprinses dwarrelen graag rond over uw domein. Ze leven op hoge voet (Steltenact).
Gepassioneerd verwelkomen ze uw publiek, vertellen vergeten prinsessenverhalen en leren u de Etiquette van de tijd van toen.
De Tierlantijntjes blazen spreekwoorden nieuw leven in, met of zonder een zee van zeepbellen.

Duur: 40 minuten (max. 3 sessies)

hhh

Wensenstof

Rumi zei ooit: Als je iets wil, laat de wens los en laat het oplichten door het verlangen, volledig vrij van het persoonlijke.

Met een buggy’tje vol wensenstof komen we je graag tijd brengen voor jouw wensen. En als het even mag laten we ze opflakkeren in het schijnsel van een vlam! 

Duur: 40 minuten – maximum 3 sessies3 sessies)

Meisjes met lichtjes

Meisjes met lichtjes brengen graag hun liefde voor licht en kleur naar jouw evenement. Gekleed in lichtgevende poppenkostuums jongleren ze met sprankelende ballen, hoepels, zwepen, paraplu’s en poi’s 

(mogelijks met jouw logo of persoonlijke boodschap in geprogrammeerd).

Geef jouw evenement dat extra sprankeltje kleur! 

Duur: 25 minuten  (maximum 3 sessies) 

steltenvrouxwccxww

Stelten Azulegre

Ze noemen haar een frisse bries… Neerdalend uit hogere sferen. Een mobiele steltenact die het publiek een vrolijke verfrissing brengt met waaiers en waterdruppels.

Azulegre komt graag samen met dwarrelmeisjes… meer dames meer verfrissing! 

Duur: 40 minuten (max. 3 sessies)

purplep

The purple Pearl & Pickie

Mobiele animatie waarbij Purple Pearl, al hoepelend, en haar rare vogel contact zoeken met jong en oud. Beiden zijn op zoek naar glinsters, fonkels, vrolijkheid!

Duur: 30 minuten (max. 3 sessies)

Doorlopende animatie

Waarzegster Alin Hoop

Een rimpel in het water…
Laat je graag je kaarten leggen, of ben je benieuwd naar wat jouw unieke handen te vertellen hebben over de mogelijkheden in de toekomst, dan ben je bij deze mysterieuze dame aan het juiste adres. Neem plaats in haar sfeervol nestje en reis samen langs je verleden, het heden en werp een blik op de toekomstige richting van de jouw levenspad…
 
Duur: Deze doorlopende act kan maximum 3 uur geboekt worden, waarbij Alin Hoop ten gepaste tijde een kleine pauze neemt om haar Aura te reinigen. 
zeeeeeeee

Zeemeermin

Een mystiek wezen op jouw evenement. Enkel als er water in de buurt is natuurlijk! Met haar bijzondere stem lokt ze menig ziel dichterbij. Komen de mannen echter in handbereik, dan zal ze hen zeer gretig bij haar in het water trekken.

U bent gewaarschuwd!

Duur: Maximum 3 sessies van 40 minuten.